Ontdek wat onze klanten vinden

Maya de Waal
Maya de Waal
25/07/2022
Wij zijn erg blij met de kraamhulp die Tessa van Lieve Kraamzorg ons heeft gegeven. Ze is heel lief, ontspannen en heeft haar diensten fijn afgestemd op onze wensen. Dankjewel Tessa!
Latifa Zerrouki
Latifa Zerrouki
14/07/2022
Hele lieve goeie kraamverzorgster gehad die ook echt werkt met liefde en alles heel goed uitlegt!!! Het was heel erg leerzaam
ishrat zeeshan
ishrat zeeshan
07/07/2022
Ik ben zeer tevreden over de zorg die Lieve Kraamzorg aanbiedt vooral de personeel heel beleefd, vriendelijk en erg behulpzaam. Ik heb Vanessa Kuipers als kraamverzorgster gehad. Nou 👌👌👌super. Ze toonde heel erg veel initiatief ben erg trots op je Love u Vaness. Ga zo door wens je heel veel succes in je toekomst 😘😘😘
Zeynep Akgun
Zeynep Akgun
04/07/2022
We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Lieve kraamzorg. We zijn ook heel tevreden met Seniha veel hulp en zeer vriendelijk gewest .
Cindy CRESSOT
Cindy CRESSOT
03/07/2022
Très contents de notre semaine avec Hafida qui a fait preuve d’un très grand professionnalisme. Son aide et ses conseils nous ont été très précieux et sont responsables de la réussite de mise en place de l’allaitement. Un grand merci pour tout.
Reem Hamad
Reem Hamad
02/07/2022
انا كانت عندي حفيظه وكانت المعامله كتيرر منيحه وهي شخص لطيف جدا وانا ارتحت كتير معها وما كان في اي شي غلط ابدا ابدا وانصح اي حدا انو يتعامل معها
Hanneke Bezemer
Hanneke Bezemer
19/06/2022
Wij zijn deze week begeleid door kraamverzorgende Cindy. Wat was zij onmisbaar! Ze hield mij en onze baby goed in de gaten. Ook mijn man stuurde ze op gezette tijden naar bed. Cindy heeft ons goed op weg geholpen met de zorg voor de baby en we konden veel aan haar vragen. Het einde van onze kraamtijd liep helaas anders door een borstontsteking. Cindy twijfelde geen moment en belde de verloskundige zodat er snel op kon worden gereageerd. Bedankt Cindy voor je goede zorgen en meegebrachte gezelligheid.
maryam jabban
maryam jabban
14/06/2022
Zeer tevreden met HAFIDA ,zonder haar weet weet ik niet het zou gaan. Veel hulp en steun.ik heb ontzettend veel geleerd en omdat het een nieuwe ervaring was van mij .met mijn eerste kind had ik het anders ervaarde....had ik maar Lievr kraamzorg gehad.hartelijk bedankt
Ferah Yilmaz
Ferah Yilmaz
06/06/2022
Op basis van de goede reviews hadden we voor Lieve Kraamzorg gekozen. Het blijft echter aftasten hoe onze eigen ervaring zal zijn. Zojuist is de kraamweek voorbij en we kunnen zonder meer zeggen dat we zeer tevreden terug kunnen blikken op onze kraamzorg periode! Vanuit de kraamzorg werd er snel geschakeld en goed geluisterd naar onze wensen. Maar degene die het meest in het zonnetje gezet mag worden is onze kraamverzorgster Indra die ons met haar jarenlange ervaring, zorgzaamheid en gezelligheid ervoor gezorgd heeft dat de afgelopen 7 dagen voorbij zijn gevlogen.
trick masters
trick masters
03/06/2022
Ik heb het goed ervaren met Hafida ze ging goed met alle gezin leden en speciaal mij en baby .. dank je enormement voor je hulp en steun! Was fijn om weer thuis te zijn
Wave Wave Wave

Ervaringen

Dit is wat onze klanten over ons vertellen.

27 mei zijn wij trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Zara! De dag dat we uit het ziekenhuis kwamen, stond Ginny al voor ons klaar! Ook de dagen erna heeft Ginny ons wegwijs gemaakt en ons handige tips en trucs gegeven. We hebben de kraamtijd mede door Ginny als heel fijn ervaren! Wij kunnen Lieve Kraamzorg dan ook van harte aanbevelen!

Lees meer

Suzanne ten Veen
Suzanne ten Veen

Nu 7 weken geleden zijn wij bevallen van onze geweldige lieve stoere knul. Na 2.5 dag in het ziekenhuis kwam vanessa bij ons samen met Tessa. Helaas zijn ze maar 1.5 dag geweest omdat onze kleine werd opgenomen in het ziekenhuis. Maar wat hebben wij genoten van ze. Het zijn allebei toppers. Vanessa legt alles goed en rustig uit. In het ziekenhuis heb ik hun zeker gemist en de persoonlijke aandacht.
Ook toen de verloskundige niet wilde prikken op de bili heeft ze toch aangedrongen.
Jullie zijn toppers en blijf doen wat jullie doen!!!

Lees meer

Michelle Gelauf – Tolenaars
Michelle Gelauf – Tolenaars

dankzij Duygu en Bianca een fijne week gehad met de juiste ondersteuning. Dank beiden!

Lees meer

Laila Ait Baali
Laila Ait Baali

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad! We waren in goede handen bij Tessa en Ginny. Onze Hugo werd zorgvuldig en liefdevol door hen verzorgd. ( en ik ook!) Onze peuterdochter vond het ook heerlijk dat ‘de zusters’ er waren en kreeg zelfs een diploma voor het goed helpen.
We voelden ons allemaal erg op ons gemak bij Tessa en Ginny.

Lees meer

Iris Groenendijk
Iris Groenendijk

I am so happy I chose Lieve Kraamzorg to help me with my second born baby. Ginny was so lovely, helpful, careful, calm, and brought me positive energy. She knows a lot and I learned a lot from her, even though she is still young. When in doubt, she did quick actions by asking her colleagues or looking for 2nd opinion. I feel like she gave me 110% of service. The second lady that came to help me, Monika, also did a great job. She encouraged me to take naps to recharge myself while she took care of my baby. She has a lot of experience with breastfeeding and gave great tips and tricks, and recommended me to see a lactatiekundige which I didn’t regret at all since now I can fully breastfeed my baby. Thumbs up for Lieve Kraamzorg!

Lees meer

Angela Astri Soemantri
Angela Astri Soemantri

We can not recommend Lieve Kraamzorg highly enough, they have been wonderful! The intake appointment was via video, due to Covid, and the lady was friendly and efficient. Our kraamverzorgster Ginny has been INCREDIBLE and we will miss her! She is kind, friendly and knowledgeable, interacting well with our toddler as well as caring for us and our new baby. We have had a wonderful start as a family of 4 and we can not thank Ginny and Lieve Kraamzorg enough for their professionalism and kindness.

Lees meer

Anna Lunn
Anna Lunn

Ik vond het heel fijn dat ik bij Lieve Kraamzorg de mogelijkheid kreeg om een cursus hypnobirthing te volgen. Dit maakte mijn bevalling een stuk makkelijker. De Kraamweek was prachtig! Een lieve hulp en een week die ik nooit meer zal vergeten.

Angelique van der Weerd
Angelique van der Weerd

Ik ben heel tevreden over de zorg van Lieve Kraamzorg. Wat een fijne kraamweek heb ik gehad. Ik ben volop verwend en ben helemaal bijgekomen van de bevalling.

Lieke Stip
Lieke Stip