Natuurlijke kraamzorg

Bij Lieve Kraamzorg geven wij naast reguliere kraamzorg net dat beetje extra door ook ‘Natuurlijke Kraamzorg’ te bieden.

Wij kijken wat bij jou en je gezin past in combinatie met de kennis en wijsheid uit de natuur. Natuurlijke Kraamzorg is gebaseerd op de natuurlijke kennis van het eigen lichaam. Je maakt gebruik van natuurlijke middelen om je baby te verzorgen, deze middelen kunnen ook jou (en je gezin) ondersteunen.

Meer weten over Natuurlijke Kraamzorg?

Een rustige omgeving en warmte voor jou en je baby.
Onze LIEVE kraamverzorgende kan hierbij ondersteuning geven. Tijdens jouw bevalling kan zij een sfeer creëren van vertrouwen, stilte en rust.
In de kraamtijd leert zij jou je baby te verschonen zonder warmte te verliezen, gebruik te maken van warme, ademende kleding en dekentjes van natuurlijke materialen. Zij kan je leren inbakeren en diverse kompressen aan te leggen.

Onze LIEVE kraamverzorgende kan je gericht voedingsadvies geven voor een goed herstel en maakt gebruik van kruidentheeën en kamille. Ook kan zij jou een ontspannende, milde voetmassage of stimulerende arm-schouder-borst massage geven. Bij problemen met de borstvoeding kan zij jou ook ondersteunen met natuurlijke middelen als kwark- en warmtekompressen en oliën.

Ervaring leert dat gezinnen met natuurlijke kraamzorg een goed herstel, voldoende groei en voldoende rust ervaren.

Wil je gebruik maken van Natuurlijke Kraamzorg? Laat ons dat dan weten bij je aanmelding.

Aanmelden voor een intakegesprek?

We gaan meteen voor je aan de slag!