Verhuur

Bij Lieve Kraamzorg streven we ernaar onze cliënten het zo gemakkelijk mogelijk te maken, jullie zitten immers al in een drukke periode van planning en organisatie.
Daarom bieden wij ook een breed aanbod aan zwangerschap en kraambenodigdheden om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Borstkolf huren

Omdat wij het belangrijk vinden jullie te ondersteunen bij het geven van borstvoeding verhuren wij de Ardo Carum professionele borstkolf en de Medela Symphony.
In de kraamweek geeft de kraamverzorgende jou alle ondersteuning bij het geven van borstvoeding, maar toch kan het nodig zijn om jouw melkproductie op gang te krijgen met behulp van afkolven.
Als jouw baby nog in het ziekenhuis ligt, is het gebruik van een professionele borstkolf essentieel om jouw melkproductie op peil te houden, omdat jij dan niet bij alle voedingen aanwezig kan zijn en zo toch de baby gevoed kan worden met jouw borstvoeding.

Lieve Kraamzorg verhuurt de Ardo Carum professionele borstkolf en de Medela Symphony, omdat deze de nieuwste zijn op het gebied van professionele borstkolven. Deze kolf is zeer gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig te bedienen.

De afkolfcyclus en vacuüm van deze professionele borstkolf kan, zowel in de stimulatiefase als in de afkolffase apart worden ingesteld. Ervaar jij tijdens het kolven pijnlijke tepels, dan is het mogelijk met de borstkolf gebruik te maken van het ‘sensitive’ programma.
De huurkosten zijn €2,50 per dag.

Je betaalt een borgsom van €65,00. Bij terugbezorging van het kolfapparaat worden de huurkosten verrekent met deze borgsom. De dubbele kolfset kost €37,95 (welke eigendom van jou blijft).

Co-sleepers huren

Onderzoek toont aan dat “rooming in”24 uur per dag resulteert in een meer succesvolle borstvoeding, minder gefrustreerde baby’s en meer gelukkige moeders. Moeders die bij hun baby zijn meer uitgerust en hebben minder stress. Moeders en baby’s leren in hetzelfde ritme te slapen.

Je baby geeft lang voordat hij begint te huilen aan dat hij aan een voeding toe is. De ademhaling kan bijvoorbeeld veranderen. Of de baby begint zich uit te strekken of aan zijn/ haar handje te zuigen.

Met hetzelfde slaapritme zal je wakker worden als de baby wakker wordt, je melk zal beginnen te stromen en je rustige baby zal tevreden gaan drinken. Een baby die al een tijdje aan het huilen is voordat hij aan de borst mag proberen te drinken, zal misschien de borst weigeren, zelfs als hij razende honger heeft. Om de signalen van je baby goed te kunnen herkennen is het daarom belangrijk naast elkaar te slapen. Tijdens de nacht kun jij eenvoudig vanuit jouw eigen bed je baby troosten of de baby borstvoeding geven. Moeder kan rusten terwijl de baby drinkt. Uiteraard is het de bedoeling dat je baby veilig naast je slaapt. Het is bij ons daarom mogelijk een Co-sleeper te huren.

Je betaalt €40,00 voor een huurperiode van 2 maanden. Daarnaast betaal je een borgsom van €100,00. Het is uiteraard mogelijk de Co-sleeper voor een langere periode te huren, hiervoor berekenen wij €5,00 per week.